διαφήμιση

Διαφήμιση σε Google-Facebook

Μέχρι πρόσφατα, πολλοί διαφημιζόμενοι είδαν τις διαφημίσεις Google Ads και τις διαφημίσεις Facebook με αντίθετο τρόπο. Η μακροχρόνια αντιπαλότητα των δύο εταιρειών, συχνά δραματοποιημένη από τεχνολογικά μέσα ενημέρωσης, θεωρήθηκε αναμφισβήτητη απόδειξη ότι οι δύο πλατφόρμες βρίσκονταν σε άμεσο ανταγωνισμό μεταξύ τους και ότι ήταν απαραίτητο για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να λάβουν μια δύσκολη απόφαση για το ποια πλατφόρμα ήταν σωστή για τις ανάγκες τους. Mια ψευδή διχοτομία που παραμένει μπερδεμένη και παραπλανητική για εκείνους που είναι νέοι στη διαδικτυακή διαφήμιση.

Αν και οι δύο πλατφόρμες συχνά τοποθετούνται ως ανταγωνιστές, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια με πρακτική έννοια. Πολλές επιχειρήσεις αξιοποιούν τα δυνατά σημεία που υπάρχουν στις διαφημίσεις Google και στις διαφημίσεις Facebook σε συνέργια για να επιτύχουν τη μέγιστη ορατότητα, να αυξήσουν τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις και να βρουν νέους πελάτες, υιοθετώντας διαφορετικές στρατηγικές που ευθυγραμμίζονται με τη λειτουργικότητα κάθε πλατφόρμας και βλέπουν αξιοσημείωτη απόδοση στις διαφημιστικές τους δαπάνες.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα εξετάσουμε τι διαχωρίζει τις διαφημίσεις Google Ads και τις διαφημίσεις Facebook, πώς λειτουργούν οι δύο πλατφόρμες διαφημίσεων και γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε και τα δύο ως μέρος της ευρύτερης στρατηγικής ψηφιακού μάρκετινγκ.

Ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε διαφημίσεις Google και διαφημίσεις Facebook;

Προτού εξετάσουμε τις διάφορες δυνατότητες και διαφορές ανάμεσα σε διαφημίσεις Google Ads και διαφημίσεις Facebook, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την κύρια διαφορά μεταξύ των δύο πλατφορμών διαφημίσεων.

Google Ads: Πληρωμένη αναζήτηση

Το Google Ads είναι η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πλατφόρμα διαφήμισης PPC (pay per click) στον κόσμο. Το Ads χρησιμοποιείται ευρέως και έχει γίνει συνώνυμο με τον όρο “πληρωμένη αναζήτηση”. Οι δύο όροι χρησιμοποιούνται εναλλακτικά, παρόλο που άλλες πλατφόρμες όπως το Bing Ads λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο.

Η πληρωμένη αναζήτηση εστιάζει στη στόχευση λέξεων-κλειδιών και στη χρήση διαφημίσεων βάσει κειμένου. Οι διαφημιζόμενοι χρησιμοποιούν διαφημίσεις για λέξεις-κλειδιά – συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις που περιλαμβάνονται σε ερωτήματα αναζήτησης που έχουν εισαχθεί από χρήστες του Google – με την ελπίδα ότι οι διαφημίσεις τους θα εμφανίζονται παράλληλα με τα αποτελέσματα αναζήτησης για αυτά τα ερωτήματα. Κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμιση, ο διαφημιζόμενος χρεώνεται ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, εξ ου και το όνομα “διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ” (PPC). Η υποβολή προσφορών PPC και η βελτιστοποίηση προσφορών είναι ένα περίπλοκο θέμα και πέρα από το πεδίο εφαρμογής αυτού του οδηγού, αλλά ουσιαστικά, οι χρήστες πληρώνουν για τη δυνατότητα εύρεσης νέων πελατών βάσει των λέξεων-κλειδιών και των όρων αναζήτησης που εισάγουν στο Google.

Διαφημίσεις Facebook: Κοινωνικά επί πληρωμή

Οι Διαφημίσεις Facebook είναι ένα πρωταρχικό παράδειγμα αυτού που είναι γνωστό ως «κοινωνικά επί πληρωμή» ή η πρακτική της διαφήμισης σε κοινωνικά δίκτυα. Με τον υψηλότερο αριθμό μηνιαίων ενεργών χρηστών (ή MAU) οποιουδήποτε κοινωνικού δικτύου στον κόσμο, το Facebook έχει γίνει ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό και δυνητικά επικερδές στοιχείο πολλών επιχειρηματικών στρατηγικών ψηφιακής διαφήμισης.

Αν και οι διαφημίσεις Facebook μπορούν να θεωρηθούν παρόμοιες με τις διαφημίσεις Google Ads, καθώς οι διαφημιζόμενοι που χρησιμοποιούν και τις δύο πλατφόρμες προωθούν ουσιαστικά την επιχείρησή τους μέσω του Διαδικτύου, εδώ τελειώνουν οι ομοιότητες. Σε αντίθεση με την πληρωμένη αναζήτηση, η οποία βοηθά τις επιχειρήσεις να βρουν νέους πελάτες μέσω λέξεων-κλειδιών, η κοινωνική πληρωμή βοηθά τους χρήστες να βρουν επιχειρήσεις με βάση τα πράγματα που τους ενδιαφέρουν και τους τρόπους με τους οποίους συμπεριφέρονται στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά την κύρια διαφορά μεταξύ σε διαφημίσεις Google Ads και σε διαφημίσεις Facebook, μπορείτε να το σκεφτείτε με αυτόν τον τρόπο: οι διαφημίσεις Google Ads σάς βοηθούν να βρείτε νέους πελάτες, ενώ οι διαφημίσεις Facebook βοηθούν τους νέους πελάτες να σας βρουν.

Τώρα που έχουμε καλύψει τη στοιχειώδη διαφορά ανάμεσα σε διαφημίσεις Google Ads και διαφημίσεις Facebook (ή πληρωμένη αναζήτηση και πληρωμένη κοινωνική δικτύωση), ας εξετάσουμε τα πλεονεκτήματα κάθε πλατφόρμας και πώς αυτά τα εργαλεία μάρκετινγκ στο διαδίκτυο μπορούν να αξιοποιηθούν αποτελεσματικά.

Τα πλεονεκτήματα του Google Ads

Ως η πιο δημοφιλής και ευρέως χρησιμοποιούμενη μηχανή αναζήτησης στον κόσμο, το Google θεωρείται de facto ηγέτης στις διαδικτυακές διαφημίσεις. Με πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια ερωτήματα αναζήτησης κάθε μέρα, η Google προσφέρει στους διαφημιζόμενους πρόσβαση σε ένα άνευ προηγουμένου και απαράμιλλο δυνητικό κοινό χρηστών που αναζητούν ενεργά προϊόντα και υπηρεσίες.

Οι διαφημιστικές προσφορές της Google χωρίζονται σε δύο κύρια δίκτυα – το Δίκτυο αναζήτησης και το Δίκτυο εμφάνισης. Το δίκτυο αναζήτησης περιλαμβάνει το σύνολο της Google ως μηχανή αναζήτησης και οι διαφημιζόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορές για εκατομμύρια λέξεις-κλειδιά και φράσεις για να στοχεύσουν σε υποψήφιους πελάτες.

Το Δίκτυο εμφάνισης Google, το οποίο προσφέρει στους διαφημιζόμενους περισσότερες οπτικές διαφημίσεις, όπως banners, καλύπτει περίπου το 98% του World Wide Web. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για διαφημιζόμενους που θέλουν να επιτύχουν στόχους μάρκετινγκ που δεν είναι απαραίτητα τόσο καθοδηγημένοι από μετατροπές όσο και Διαφημίσεις PPC όπως αύξηση της αναγνωρισιμότητας επωνυμίας σε μεγάλη κλίμακα με χρήση διαφημίσεων banner.

Ένα τεράστιο κοινό

Ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης του Google ως διαφημιστικής πλατφόρμας είναι η τεράστια εμβέλεια του. Το Google χειρίζεται περισσότερα από 40.000 ερωτήματα αναζήτησης κάθε δευτερόλεπτο, συνολικά πάνω από 1,2 τρισεκατομμύρια αναζητήσεις ιστού κάθε χρόνο. Καθώς η Google γίνεται ολοένα και πιο εξελιγμένη αυτός ο καταπληκτικός όγκος αναζήτησης είναι πιθανό να αυξηθεί, μαζί με τη δυνατότητα των διαφημιζόμενων να προσεγγίσουν νέους πελάτες.

Με απλά λόγια, καμία άλλη μηχανή αναζήτησης δεν μπορεί να προσφέρει το δυνητικό κοινό που μπορεί να προσφέρει η Google. Αυτή η τεράστια πιθανή πηγή μελλοντικών πελατών κάνει μόνο το Google μια εξαιρετική προσθήκη στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ, αλλά όταν συνδυάζεται με τα όλο και πιο ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης της Google, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί το Ads είναι η πιο δημοφιλής και ευρέως χρησιμοποιούμενη πλατφόρμα PPC στον κόσμο.

Ένα ισότιμο γήπεδο

Μία από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις μεταξύ των νέων στο PPC είναι ότι όποιος έχει τον μεγαλύτερο διαφημιστικό προϋπολογισμό “κερδίζει” αυτόματα τις διαφημίσεις Google. Ευτυχώς, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια, καθώς το Ads επικεντρώνεται κυρίως στην ποιότητα και τη συνάφεια των διαφημίσεων, όχι στο ποσό που ξοδεύουν οι διαφημιζόμενοι.

Όσο πιο σχετική είναι μια διαφήμιση για τον χρήστη, τόσο καλύτερη είναι η εμπειρία που μπορεί να έχει ο χρήστης – και, ως εκ τούτου, τόσο πιο πιθανό είναι να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Google ως μηχανή αναζήτησης. Για αυτόν τον λόγο, το Google Ads ανταμείβει τη συνάφεια και την ποιότητα πάνω από όλους τους άλλους παράγοντες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι έξυπνοι διαφημιζόμενοι με σχετικές, βελτιστοποιημένες, υψηλής ποιότητας διαφημίσεις σπάνια πρέπει να υποβάλλουν προσφορές τόσο υψηλά όσο οι διαφημιζόμενοι με φτωχότερες διαφημίσεις.

Ορισμένες λέξεις-κλειδιά μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από άλλες – όπως αυτές στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, οι οποίες είναι παραδοσιακά μεταξύ των πιο ακριβών από οποιονδήποτε επαγγελματικό τομέα – αλλά το ποσό που πρέπει να υποβάλλουν οι διαφημιστές θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την ποιότητα και τη συνάφεια των διαφημίσεών τους. Ορισμένες μετρήσεις είναι πιο σημαντικές για την Google στην αξιολόγηση της ποιότητας και της συνάφειας από άλλες, όπως η αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων, η οποία θεωρείται αξιόπιστη ένδειξη της συνολικής ποιότητας και της ελκυστικότητας μιας διαφήμισης.

Ένα ευρύ φάσμα μορφών διαφήμισης

Όταν το Ads κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2000 (με συνολικά μόλις 350 διαφημιζόμενους), οι διαφημίσεις με βάση το κείμενο που προβάλλει η Google μαζί με τα αποτελέσματα αναζήτησης ήταν στοιχειώδεις, τουλάχιστον – αλλά περιείχαν πολλά από τα ίδια στοιχεία που μπορούν να φανούν στις σημερινές διαφημίσεις.

Παρόλο που οι διαφημίσεις PPC στο Ads παραμένουν βασισμένες σε κείμενο, οι διαφημιζόμενοι μπορούν να επωφεληθούν από έναν απίστευτο αριθμό λειτουργιών για να κάνουν τις διαφημίσεις τους πιο ελκυστικές και δελεαστικές για τους υποψήφιους πελάτες. Επεκτάσεις διαφημίσεων, σύνδεσμοι ιστότοπου, προστασία από κοινωνικά μέσα, όπως κριτικές χρηστών, γεωγραφική στόχευση, διαφημίσεις Αγορών και πολλές άλλες δυνατότητες είναι διαθέσιμες στους διαφημιζόμενους, προσφέροντας ένα ασύγκριτο επίπεδο προσαρμογής και ελέγχου στους διαφημιζόμενους. Η Google εισήγαγε ακόμη και μορφές διαφήμισης προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες συγκεκριμένων τύπων επιχειρήσεων, όπως κατασκευαστές οχημάτων και ξενοδοχεία, που υπερβαίνουν πολύ την τυπική διαφημιστική εμπειρία με κείμενο και ενσωματώνουν πλούσια οπτικά στοιχεία όπως εικόνες υψηλής ανάλυσης και διαδραστικά δεδομένα χάρτη .

Ανεξάρτητα από το τι πουλάτε ή σε ποιον, οι πιθανότητες είναι καλές ότι υπάρχει μια μορφή διαφήμισης ή δυνατότητα που θα κάνει τα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας πιο ελκυστικά στην αγορά-στόχο σας. Η Google εφαρμόζει συνεχώς νέες μορφές διαφήμισης και δυνατότητες, ενισχύοντας περαιτέρω τους διαφημιζόμενους να προσεγγίσουν νέο κοινό και να οδηγήσουν νέες επιχειρήσεις.

Τα πλεονεκτήματα των διαφημίσεων στο Facebook

Σε σύγκριση με τις διαφημίσεις Google Ads, οι διαφημίσεις Facebook (όπως το γνωρίζουμε σήμερα) είναι ο νεοφερμένος, αλλά στην πραγματικότητα, το Facebook βελτιώνει συνεχώς τη διαφημιστική του λύση για αρκετά χρόνια. Σήμερα, οι διαφημίσεις Facebook είναι πρωτοπόρες στον τομέα της κοινωνικής αμοιβής και έχει γίνει κεντρικό μέρος των στρατηγικών ψηφιακού μάρκετινγκ πολλών επιχειρήσεων.

Ασυναγώνιστη ευαισθησία κοινού

Ομοίως με το Google Ads, το Facebook διαθέτει ένα πραγματικά τεράστιο παγκόσμιο κοινό. Με περισσότερους από 1,55 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες – περισσότερο από το ένα πέμπτο του παγκόσμιου πληθυσμού, και αυτό δεν μετράει ανενεργούς ή σπάνια χρησιμοποιούμενους λογαριασμούς – το Facebook δεν έχει αντίπαλο όσον αφορά το τεράστιο κοινό. Ωστόσο, αντί να εκθέσουμε τους διαφημιζόμενους και τα μηνύματά τους σε αυτό το τεράστιο κοινό, η πραγματική δύναμη του Facebook έγκειται στην πιθανή λεπτομέρεια με την οποία οι διαφημιζόμενοι μπορούν να στοχεύουν τους χρήστες του Facebook.

Οι άνθρωποι μοιράζονται σχεδόν κάθε πιθανή λεπτομέρεια της ζωής τους στο Facebook. Από τη συνάντηση και το γάμο των συντρόφων μέχρι τη γέννηση των παιδιών ή τον εορτασμό των νέων κινήσεων σταδιοδρομίας, οι χρήστες του Facebook μοιράζονται τις χαρές και τα επιτεύγματα των ορόσημων της ζωής με τους φίλους και τα δίκτυά τους κάθε μέρα. Επίσης, αναζητούν και καταναλώνουν περιεχόμενο που ευθυγραμμίζεται με ένα τεράστιο φάσμα προσωπικών ενδιαφερόντων, πεποιθήσεων, ιδεολογιών και αξιών, παρουσιάζοντας στους διαφημιζόμενους μια μοναδική ευκαιρία να προσαρμόσουν τα διαφημιστικά μηνύματα για να στοχεύουν είδη κοινού με τρόπους που προηγουμένως θεωρούνταν αδύνατοι, ή ακόμη και αδιανόητοι.

Μία από τις πιο ισχυρές εφαρμογές αυτής της λειτουργικότητας είναι η δυνατότητα των διαφημιζόμενων να δημιουργούν αυτό που είναι γνωστό ως “παρόμοιο κοινό”. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν να ανεβάζουν πληροφορίες πελατών από τις δικές τους βάσεις δεδομένων στο Facebook, το οποίο στη συνέχεια εφαρμόζει το φιλτράρισμα με βάση τα δικά του δεδομένα και πληροφορίες που παρέχονται από τρίτους μεσίτες δεδομένων για να ταιριάζουν με χρήστες των οποίων οι πληροφορίες ανεβάζει ο διαφημιζόμενος. Αυτό δημιουργεί το “ομοιόμορφο” κοινό των χρηστών, επιτρέποντας στους διαφημιζόμενους να διπλασιάσουν αποτελεσματικά την πιθανή προσέγγιση των διαφημίσεών τους, στοχεύοντας νέους πελάτες που παρουσιάζουν τα ίδια ενδιαφέροντα και συμπεριφορά των καταναλωτών με τους υπάρχοντες πελάτες τους.

Πολλοί νεοεισερχόμενοι στο κοινωνικό επί πληρωμή θέτουν την ίδια ερώτηση, δηλαδή “Λειτουργεί η διαφήμιση στο Facebook;” Μέχρι τώρα, η απάντηση θα πρέπει να είναι σαφής – ναι, και εξαιρετικά καλά. Ωστόσο, αντί να βλέπουν το Facebook ως τον μεγαλύτερο δυνητικό πίνακα διαφημίσεων στον κόσμο, οι διαφημιζόμενοι πρέπει να θεωρούν το Facebook ως έναν τρόπο για να πλησιάσουν τους ιδανικούς πελάτες τους.

Μια εγγενώς οπτική πλατφόρμα

Σε αντίθεση με τα σχετικά στεγνά ξαδέλφια PPC που βασίζονται σε κείμενο, οι διαφημίσεις Facebook είναι ισχυρά οπτικές. Οι καλύτερες διαφημίσεις Facebook συνδυάζονται άψογα με τα βίντεο, τις εικόνες και άλλο οπτικό περιεχόμενο στις ροές ειδήσεων των χρηστών, και αυτό επιτρέπει στους διαφημιζόμενους να αξιοποιήσουν όχι μόνο τις έντονα πειστικές ιδιότητες των οπτικών διαφημίσεων, αλλά να το πράξουν με τρόπο που να μεταφέρει τα ισχυρά μηνύματα που κάνουν τις διαφημίσεις υψηλής ποιότητας τόσο συναρπαστικές.

Ακριβώς όπως η Google πειραματίζεται συνεχώς με τη μορφοποίηση των διαφημίσεων PPC που βασίζονται σε κείμενο, το Facebook αξιολογεί συνεχώς πώς μπορεί να προσφέρει στους διαφημιζόμενους μια ανώτερη πλατφόρμα μάρκετινγκ και στους χρήστες μια ικανοποιητική διαδικτυακή εμπειρία. Στο παρελθόν, το Facebook ανέφερε ότι οι διαφημίσεις στην πλατφόρμα του περιείχαν κείμενο που καταλάμβανε όχι περισσότερο από το 20% της συνολικής διαφημιστικής περιοχής, έναν περιορισμό που έκτοτε έχει χαλαρώσει. Ωστόσο, παρά αυτή τη σημαντική αλλαγή στη διαφημιστική πολιτική του, το Facebook παραμένει μια εγγενώς οπτική πλατφόρμα – ένα σημαντικό σημείο πώλησης σε πολλούς διαφημιζόμενους.

Απίστευτη απόδοση επένδυσης

Οι επιχειρήσεις και οι έμποροι που πειραματίζονται με τις Διαφημίσεις Facebook συχνά εντυπωσιάζονται από την ευκρίνεια των επιλογών στόχευσής της, καθώς και από τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για τη δημιουργία όμορφων, ελκυστικών διαφημίσεων. Ωστόσο, ένα στοιχείο των Διαφημίσεων Facebook που προκαλεί έκπληξη στους νεοεισερχόμενους είναι η πιθανή απόδοση της επένδυσης που προσφέρει η διαφήμιση στο Facebook και πόσο μακριά οι διαφημιστές μπορούν να αυξήσουν τον περιορισμένο προϋπολογισμό διαφημίσεων στην πλατφόρμα.

Παρόλο που ο προϋπολογισμός μιας διαφημιστικής καμπάνιας στο Facebook θα ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με μια σειρά παραγόντων, όπως το εύρος, τα μηνύματα και οι συνολικοί στόχοι της καμπάνιας, οι διαφημίσεις Facebook είναι εξαιρετικά προσιτές, ειδικά όταν εξετάζουμε τον πιθανό αντίκτυπό τους και την ευκρίνεια με την οποία οι διαφημιζόμενοι μπορούν να στοχεύουν ιδανικό κοινό. Αυτή η εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμολόγηση καθιστά τις διαφημίσεις Facebook μια πολύ ελκυστική πρόταση για μικρές επιχειρήσεις και εταιρείες με περιορισμένους πόρους – όχι μόνο για μεγάλες μάρκες με τεράστιους προϋπολογισμούς μάρκετινγκ. Σε συνδυασμό με τις αξιοσημείωτες πιθανές αποδόσεις που προσφέρει η πλατφόρμα, οι διαφημίσεις Facebook είναι μια από τις καλύτερες διαδικτυακές διαφημιστικές λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Διαφημίσεις Google Ads και Διαφημίσεις Facebook: Ποιές πρέπει να χρησιμοποιείτε;

Τόσο οι διαφημίσεις Google Ads όσο και οι διαφημίσεις Facebook είναι απίστευτα ισχυρές πλατφόρμες διαφήμισης που καλύπτουν σχεδόν κάθε τύπο επιχείρησης. Κατά την αξιολόγηση των δυνατοτήτων και των πιθανών εφαρμογών κάθε λύσης, είναι επίσης προφανές ότι οι δύο πλατφόρμες πρέπει να αντιμετωπίζονται με έναν συμπληρωματικό, αντί για εχθρικό τρόπο. Μερικοί άνθρωποι επιμένουν να συγκρίνουν τις διαφημίσεις Facebook με το Δίκτυο εμφάνισης Google και ενώ οι δύο πλατφόρμες μοιράζονται κάποιες ομοιότητες, οι τρόποι με τους οποίους οι δύο πλατφόρμες έχουν εξελιχθεί ανεξάρτητα η μία από την άλλη δείχνουν ότι το Ads και το Facebook πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνέργεια και όχι σε αντίθεση.

Η αξιοποίηση της δύναμης της αμειβόμενης αναζήτησης και της αμειβόμενης κοινωνικής δικτύωσης είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική διαφημιστική στρατηγική. Ωστόσο, απαιτεί μια διπλή διαφημιστική στρατηγική που ευθυγραμμίζεται με τα πλεονεκτήματα κάθε αντίστοιχης πλατφόρμας. Παρόλο που τα μηνύματα μάρκετινγκ μπορούν – και αναμφισβήτητα πρέπει – να παραμένουν συνεπή τόσο στο Google Ads όσο και στο Facebook Ads, είναι ζωτικής σημασίας να κατανοήσουμε καλύτερα πώς να χρησιμοποιούμε κάθε πλατφόρμα για μέγιστη απόδοση επένδυσης και μεγαλύτερη επιχειρηματική ανάπτυξη.

ις

Αν σας ενδιαφέρει η συνεργασία μαζί μας,